aug 26, 2013
Dayfotografi
4 kommentarer

Nya tider på Dayfotografi!

Hej hej!

Har skummat på detta inlägg i mitt huvud länge nu, i min värld är det en rätt stor grej förstår ni;)
Såhär då, för några år sen fotade jag en barnfotografering, mamman i familjen hette Maria och var själv fotograf men hade svårt att få till nåt på hela familjen, inklusive henne själv, knepigt värre;). Nåt år senare var det dags för bröllop och även då var jag med och förevigade de två fina människorna.
Den där Maria var himla härlig, lite galen tänkte jag, galen och framåt, rolig och…galen. Vet inte hur det började men plötsligt hade denna toka börjat hjälpa mig med layout av mina fotoböcker. Hon är en ambitiös en minsann! Och tack och lov för det, hade det inte varit för henne hade jag nog fortfarande suttit och grejjat med dem i datorn.
Sen plötsligt började hon hänga här med mig, när jag satt och redigerade. Vet inte riktigt hur hon tog sig in men jisses så glad jag är att hon gjorde det.
Maria har fotat bröllop och barn i en herrans massa år, jag visste redan från början att vi har en liknande stil och jag kände nog redan då att den där galningen, henne bör man nog hålla kvar i om man kan. Så det gjorde jag. Eller om det var hon som höll, jag vetesjutton.
Bra blev det iallafall för vet ni vad? Nu jobbar hon är! Hos mig! Med mig! Yay!

Så det jag försöker säga är att vi nu är två galningar här. Dubbelt så härligt right?;)

Här är hon, snäll som jag är så visar jag upp henne så ni känner igen henne när ni kommer hit;) Hon i höger hörn. För att ni ska se hur sjukt begåvad (och söt) hon faktiskt är så visar jag upp lite kottar hon fotat under veckan..

Så, från och med nu, mer foto åt folket!

4 comments

Becca
Jan 01, 1970

UNDERBART ! 🙂

Clara Ragnarsson
Sep 02, 2013

Sara Sara! Jag är tokig i dina bilder! Du är såå duktig! Önska att jag var hälften så bra! Såg dina senaste bilder på insta, den på brudparet och riset är underbar!
Måste bara frågade använder blixt på den bilden va? Eller är det reflexskärm?

Vore så gulligt om du svarade!

Lycka till med allt

Day Fotografi
Sep 04, 2013

Hej Clara!
Tack snälla du:) Ingen blixt används, det kör jag bara med när all sol gått ner och jag ev är absolut tvungen, jag och blixtar är inte bästisar;) Så bara naturligt ljus. Utanför kyrkan var det ruskigt lurigt stenhårt solljus men som tur är hamnade brudparet lite i skugga;)
Ingen skärm där heller, det finns inte plats bland alla gäster, det kör jag med under porträtten dock..
hej svejs!

Erika Gerdemark
Sep 16, 2013

Vad härligt och spännande med nya vindar i företaget! Lycka till på nya jobbet Maria!

LEAVE YOUR COMMENT