Barn & Familj

Friska fläktar. Snurrar, virvlar. Tiden springer, små fossingar växer. Att fånga dem i farten, samla ögonblick på pränt. Den lilla locken som alltid ligger snett, ett tandlöst leende, en plirig blick. Man vet så väl, det är snart förändrat. Liten blir stor, men är fortfarande syster eller bror. Familjen samlad, oavsett när, blir alltid en dag med minnen.

Litet barn, syskon, tonår eller familjen i generationer. Vi fotar oftast i vår dagsljusstudio i centrala Jönköping, men ibland utomhus på en härlig plats eller hemma hos er. Vill du fota ditt barn när det är litet, tänk efter vilka slags bilder du helst vill ha, så bokar vi in en tid när barnet är stort nog för att kunna ligga på mage, sitta, stå osv. Många väljer att fota sin bebis nyfödd för att sedan komma tillbaka vid ett år. Vi rekommenderar ljusa eller väldigt färgglada kläder, undvik gärna mörka färger framförallt upptill. Vi avsätter en timme till fotograferingen, så det finns oftast tid för ett ombyte om man så önskar.

Om ditt barn blir sjukt eller har en dålig dag bokar vi självklart en ny tid, utan extra kostnad. Hellre pigg och glad än krasslig och sur!