maj 01, 2011
Dayfotografi
7 kommentarer

Mer från Sandra & Rickards bröllop!

Nuså, håll i er, här kommer ett mastodontinlägg, så går det när man har ett urtjusigt brudpar, i vackraste tänkbara miljö i solen..Jopp.

För att sammanfatta dagen lite kort så mötte jag upp Rickard och hans lika charmerande killgäng på en liten miniatyrö vid en herrgård utanför Värnamo, mycket skratt blev det och många bilder stoppades av min egen censurenhet här, men de blir tjusiga i det privata albumet;)
Efter ett tag dök Sandra upp, såååå så så vacker, ja ni ser ju själva! Det blev tårar och kramkalas direkt och sen fortsatte vi.
Vi hann även ta några snabba bilder inne i herrgården men de bilderna får ni vänta på, lite mer blommor och härlig vår till att börja med!

Tiden gick alldeles för snabbt och plötsligt körde vi i karavan, i ilfart till kyrkan, kom dit ett par minuter för sent men vad gör väl det;) jag höll på att bli påbackad på köpet men det är bra, ingen idé att slappna av för mycket;)
Vigseln var galet fin, på riktigt, nu har jag förlagt namnet på killen som sjöng i kyrkan men jisses alltså, helt otroligt vackert och när han sjöng en svensk version av Leonard Cohens Hallelujah var nog inte ett öga torrt i kyrkan… (och ja, jag har lätt för att bli exalterad över saker men detta var magiskt, jag lovar)

Efter vigseln blev det såklart ännu ett kramkalas, jag blev lite ivrig när brudparet skulle skåla som nygifta, lutade rumpan mot ett elstängsel och blev lite halvt självlysande, lyckades fylla minneskortet preciiiis när champagnekorken skulle till o flyga i luften, hann precis skrika stopp, bytte minne och sen fortsatte vi… (tur att allt handlar om bilden va?;)

Efter detta hann vi för ovanlighetens skull fota en liten vända till, i en gammal kyrkoruin, solen bjöd på ett lite snällare eftermiddagsljus, det tackar vi för..

Riktigt härig dag på alla sätt och sist men inte minst ett stooort tack till Anne, vår praktikant som just gjort sin sista dag hos oss, hoppas dock på att få ha med henne på fler bröllop för det var lyxigt värre!

Sandra & Rickard, hoppas festen blev lika fantastisk som jag tror! 🙂

Kram på er!

 

7 comments

Nadja
Jan 01, 1970

åh vilka snygga människor!! Och vilka bilder!! Men bruden, vilken skönhet!

Elin
Jan 01, 1970

Haha vilken skön bild på herrarna! ;P

Camilla
Jan 01, 1970

Underbart snygga bilder, jag blir lite avis 😉 men fortsätt för du är en stor inspirationskälla för mig!

Becca
Jan 01, 1970

Lika fantastiskt snyggt som vanligt=)

Anne Elisabeth
Jan 01, 1970

Saraaa! You rock girl, vilka härliga bilder! I´m laughing my butt off om din beskrivning av dagen.. och en stor tack till dig! Oj nu måste vi sluta, annars börja vi tacka for mycket IGEN..
just det…
😉

Anna
Jan 01, 1970

Vilka fantastiskt fina bilder Sara! Sandra & Rickard riktigt strålar av lycka, både på bilderna och när dom ser det färdiga resultatet 🙂 Verkligen helt otroligt bra är du!
Kram från Anna, en av tärnorna.

Melinda
Jan 01, 1970

Vilka underbara bilder! jag är själv intresserad av att fotografer, det brinner jag för på min fritid. Du ger mig lite lite inspiration 🙂

LEAVE YOUR COMMENT

4 × ett =