Om oss

Om oss

Det finns flera anledningar till att vi heter just Day Fotografi. För det första så spelar dagen och dagsljuset en stor roll i vårt jobb. Så har det varit från början, och så lär det fortsätta. Med lång erfarenhet (ca 15 år) och gedigna utbildningar i ryggen känner vi dagsljusets olika humör och svängningar. Vi vet hur olika miljöer och känslor kan skapas om man bara förstår och använder ljuset rätt. Och vi älskar den frihet det ger oss!

 

Namnet Day är också en påminnelse om hur viktig en särskild dag kan vara. Det kan handla om ett bröllop, ett sovande nyfött knyte, en kram mellan syskon eller en samlad familj. Stunder som vill sparas, förevigade för att minnas och bevaras i hjärtat.

 

Oavsett om det gäller fotografering av privatpersoner – i miljö eller i någon av våra två studior – eller kommersiella uppdrag så är vi ofta involverade båda två. Större projekt som reklamuppdrag och bröllop fotar vi ofta tillsammans, och kompletterar varandra i ett starkt team. Framförallt för att vi tycker att det är roligt att jobba ihop! Men ibland går inte det, och då fixar vi uppdraget utan problem på egen hand.

 

Sara har huvudansvaret för kommersiella uppdrag och Mia håller i trådarna när det gäller foto av barn och familjer. Tillsammans ger vi alltid det lilla extra, för att kunden (du) förtjänar det och för att vi helt enkelt älskar vårt jobb!

 

Hoppas vi hörs!

/ Sara Landstedt & Mia Brännhult