nov 09, 2010
Dayfotografi
1 kommentar

Bröllopsfotografering med Nina & Johan

För några veckor sedan så ringde Anne på Huskvarna Stadshotell ang en bröllopsplåtning med ett brudpar från Stockholm- Nina & Johan. De skulle gifta sig med enbart sin närmaste familj, på hotellet och jag skulle få äran att ta deras porträtt innan vigseln.

Jag brukar alltid träffa brudparet minst en gång innan dagen D, men här var det snabba puckar så gissa om jag var nyfiken på vilka dessa två var! Så kom dom, vackra Nina i sina tjusiga cremefärgade klänning och Johan stilig som få i sin svarta kostym, skitsnygga och avslappnade!
Det är ju som ni vet snart vinter nu, vilket innebär ett ledsamt mörker. Jag ställde in mig på det värsta och riggade en liten studio inne på hotellet men det slutade ändå med att vi körde på enbart naturligt ljus, trots att det blev mörkare och mörkare, är glad att det blev så för det gav verkligen en mysig känsla i bilderna…

Så, här kommer lite fler bilder! Nina & Johan- jag hoppas hinna få upp alla era bilder i webgalleriet under kommande vecka, snart så:)

1 comment

Sonja {sodafoto}
Nov 23, 2010

Dom här bilderna är skitcoola! Gillar färgen på stolarna och skobilden är superfin – lövet som ligger där tillför jättemycket ihop med den härliga turkosa färgen.

LEAVE YOUR COMMENT