nov 29, 2011
Dayfotografi
1 kommentar

Nattjobbande fotograf men med känsla i magen:)

Hej hej!

Huamig vad dålig jag är på att blogga nu igen, ska skärpa mig snaart:) Har mycket att stå i inför helgens mässa och hejdlöst mycket familjefotograferingar och framförallt efterbearbetning av bilder och förstoringar, verkligen roligt, även om jag som vanligt undrar varför dygnet har så få timmar?

Sitter just nu och tar fram de sista bröllopsbilderna från ett av mina sista sommarbröllop, hittade en favoritbild jag ville visa er. Det är ju så olika vad som funkar för olika personer, men för mig är detta en bild som känns i magen- och det är ju magen som räknas- det vet ni väl? ; )

Idag har jag fotat både en otroligt fin gravidmage och en härlig familj med tre små busiga barn- de dyker upp här snart de med hoppas jag!

På Torsdag får jag ett riktigt spännande besök av lite skånefotografer! Ett riktigt roligt gäng, är de lika charmiga som de är duktiga tror jag vi kommer få det riiiktigt mysigt! Mycket mer om vår date kommer sen, jag lovar!

1 comment

John Norling
Jan 01, 1970

Hej
Ska gifta mig i hunnebostrand 7/7 2012 och skulle vilja veta vad kostar att använda sig av dina tjänster för detta bröllopet?

LEAVE YOUR COMMENT