nov 12, 2011
Dayfotografi
7 kommentarer

Heldagsfotografering på Teleborgs slott!

Hej på er!

Idag blir den stora bloggardagen verkar det som! Fick några lediga timmar här på eftermiddagen då mannen och kotten är på bio- nalle Puh stod på schemat och jag får lyxa till det med lite egentid;)
Först ut kommer lite bilder som jag väntat med att blogga, jag har väntat just därför att det var ett heldagsbröllop- jag har såååå mycket bilder jag vill visa er, till exempel bilderna där Calle tårögd ser Jenny för första gången, eller bilderna när halva den gemensamma släkten stuffar loss på dansgolvet, eller när vi mötte nyfikna kossor under porträttfotograferingen…osv…
Men jag inser att det kanske ändå bara resulterar i ett mastodontinlägg så jag delar snällt upp det lite:) Så, först ut- några av porträtten på Fiiina fina fina Jenny & Calle- som gifte sig i ett soligt Växjö, och höll festen på vackra Teleborgs slott (och ja, jag vet- det är en eller två detaljbilder på klänningen för mycket men så går det när man har en så otroligt fin klänning framför sig)!

 

7 comments

Hanna
Nov 12, 2011

Så fint! Älskar bilden på klänningen i trappan!

siri
Nov 12, 2011

hej ville bara säga att jag tycker dina bilder är underbara 🙂

Day Fotografi
Nov 12, 2011

Tack snälla du! Det var fint o höra det!:)

Katarina
Nov 12, 2011

Tack för underbar inspiration. Jag älskar också speciellt trappan och klänningen1

Malin
Nov 13, 2011

Så underbart vackra bilder! Jag älskar bilderna där de står och går på vägen.

Jenny och Calle
Nov 24, 2011

Ååå Sara, du är så otroligt duktig! Stor tack för att du förevigade vårt bröllop! Det kändes som om det gick så otroligt fort så vi ser verkligen fram emot att få se resten av dina fantastiska bilder så att vi kan få ”återuppleva” det igen! 🙂

Ljuset i tunneln…? » Day Fotografi, Jönköping
Sep 26, 2012

[…] så söt så det är inte klokt! Fotograferade hans mamma och pappas bröllop förra året, kika här. Hoppas kunna blogga hejdlöst massa bröllop och ungar snart, måste bara hämta andan […]

LEAVE YOUR COMMENT