jul 16, 2014
Dayfotografi
4 kommentarer

Bröllopsfotografering utanför Jönköping, i kvällssolen:)

Hej hej!

Nu har jag nåt riktigt superhärligt att visa er:)) När jag var iväg på semester frossade Mia alldeles ensam ute på en äng, i kvällsolen, med dessa raringar..
Ibland är det så att vi blir kontaktade av nygifta personer som av olika anledningar vill ta om sina bröllopsbilder, och vi studsar lite av glädje (i smyg) varje gång, då det oftast innebär att vi kan styra med tider och anpassa det hela efter de allra bästa förutsättningarna. Plus två personer som verkligen verkligen gillar varann, kan det bli bättre?
Så var det även i detta fall, och plåtningen kunde läggas på kvällen, i smålands vackraste hage, utanför Jönköping. Bra för själen minsann!

Och jag bara måste skryta lite, ser ni hur bra hon är denna Mia? Gissa om jag är glad att hon är min bara min! mohahahaha… Ja, kanske inte bara min men hon jobbar iallafall här och det är jag evigt tacksam för, att hon gör den här resan med mig!

 

4 comments

Malin Stolt
Jan 01, 1970

Magiska bilder!! ♡

Becca
Jan 01, 1970

Wow wow wow wow wooow <3

Marlene
Jan 01, 1970

helt underbara foton!!

Linda
Jan 01, 1970

Mia har gjort ett lika bars jobb som vanligt!! 🙂

LEAVE YOUR COMMENT