jun 09, 2011
Dayfotografi
6 kommentarer

Familjefotografering på stranden!

Hej hopp i värmen!

Tänkte blogga några bilder såhär på kvällskvisten, är inne i en period då tiden verkligen inte räcker till, vill visa er en himla massa men jag hinner inte. Hoppas att jag kan ta igen det snart:)

Här är lite bilder från en familjefotografering jag gjorde för några veckor sen, goaste ungarna i stan, jag tvingade av dem skorna och ni skulle sett när de små tårna kördes ner i den ljumna sanden, så härligt och plötsligt var även jag barfota;) Det kan iof haft att göra med att jag och mamma Diana fick äran att hämta bollar som hamnat i det kalla vattnet och snabbt flöt åt fel håll;)

Såhär tycker jag att familjefotograferingar ska gå till, utomhus med lite roliga leksaker, alla gör det de känner för och jag smyger omkring och gör mitt jobb, tycker det blir allra bäst så!

6 comments

Diana Nylén
Jan 01, 1970

Tack för ÄN EN GÅNG ett Otroligt fint jobb! Är så glada för dig! KRAM

ps
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok var tvungen att skrika av mig lite också, det blev skiiiiiit braaaaaa Sara!

Emmas Husbestyr
Jan 01, 1970

Åh så fina bilder på fina fina familjen!!

Sonja Dahlgren
Jan 01, 1970

Makalöst fint!! Hrliga färgdetaljer och killen med klubban – vilka ögon han har!!!

Tess
Jan 01, 1970

Gillar verkligen din fotostil. Hur du lägger märke till detaljer, och bryter mot fotoregler såsom den lutande horisonten för att skapa liv, dynamik och personlig touch till dina bilder! Stor tummen upp! 🙂

Annika Nyberg
Jan 01, 1970

Älskar dina bilder!!!!

tomas
Jan 01, 1970

Kanonbilder!

LEAVE YOUR COMMENT

fyra × 2 =