aug 24, 2015
Dayfotografi
0

Full fart i vår fotostudio!

Hej på er!

Nu är det full fart efter semestern i studion, Många härliga familjer kommer in och säger Hej vilket gör oss så glada! Det bästa som finns är när det kommer in en liten livlig en och man får bara hänga med. Det är det som är goa med dessa barnfotograferingar, vi bestämmer inte mycket. Allt sker på dessa småttingars villkor. Självklart kan vi styra, men det är oftast barnen som bestämmer i slutändan och tur är väl det för de är ju som bäst när de är precis som de är (eller när de sover då, då är barn rätt trevliga också faktiskt;)).

Amelie och Emmy här nere kom förbi för ett tag sen, minstingen Emmy var det full rulle på från första stund. Stort leende med söta sockerbitar längst ned;)  Amelie var lite blygare men gillade att dansa och såklart hoppa i sängen, vem gillar inte det liksom?. Det får man göra hos oss, både hoppa i säng och säga fis o bajsprinsessa eller varför inte favoriten pruttfis? En del barn tittar lite på sina föräldrar och undrar, öööööh, sa hon verkligen det där. Hahaha, jajamensan! I vår dagsljusstudio finns inte så många regler… Barnen får stoja omkring och både vi och föräldrarna blir helt slut. Som sagt, fantastiskt!

Det bästa betyget vi får är när barnen går ifrån vår studio med ett leende på läpparna (oftast ett rätt trött sådant) och tycker att det faktiskt varit skitkul att gå till fotografen!

Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping21Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping22Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping23Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping24Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping25Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping27Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping26Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping28Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping29Dayfotografi_barnfotografering_Jönköping30

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT