aug 16, 2011
Dayfotografi
7 kommentarer

Bröllopsfotografering med Ida & Andreas samt lite tankar..

Idag tänker jag visa lite bilder från helgens bröllopsfotografering med Ida & Andreas! Vilken rooolig dag vi hade, Andreas är inte killen som håller igen med skämten direkt, inte jag heller för den delen, så ja, nivån var låg men härlig härlig och många skratt blev det!
En annan rolig kille var deras lilla son, han hade en helt egen show i kyrkan han, snackade lite med prästen, klättrade lite på altarringen (heter det så?) och hade en kul stund helt enkelt, mycket uppfriskande! : D
Som vanligt, mycket bilder att gå igenom, har plockat ur några favoriter här, en liten smygtitt…

När jag åkte runt och rekade platser att fotografera på inför bröllopet kom jag ännu en gång på vilken tur jag har, som jobbar med det jag gör. Jag har verkligen mitt drömjobb även om jag klagar på sena nätter ibland; ) Är iallafall så tacksam och lycklig över att få göra det jag gör, varesig det gäller bröllop eller mer kommersiella uppdrag.
Och alla fantastiska möten med människor jag aldrig skulle träffat om det inte vore för just mitt fotograferande, alla nya platser jag får se likaså.
Är mitt uppe i bröllopssäsongen och har hunnit med så mycket nya städer, den ena vackrare än den andra. På fredag bär det av till Smögen där två godingar gifter sig, i september landar jag i södra Frankrike för ännu ett bröllop och däremellan stannar jag lite varstans, kan helt ärligt säga att jag ser fram emot allt!

Helgerna börjar fyllas inför nästa år redan nu vilket känns fantastiskt kul, vi får väl se vart det bär av då; )

Iallafall, lite glädjetjut från mig idag, i eftermiddag tänker jag unna mig att gå hem i tid och klappa lite extra på lillfisen…

Andreas & Ida! Hoppas ni får en fantastisk resa, stort grattis igen!

7 comments

Robin Andersson
Jan 01, 1970

hej, vart bokad till bröllop nästa år o läser på lite då det är första gången.. (borde dra på ett innan o kolla vad som händer ) men iaf vad brukar du dra med dig för utrustning ?

jag tänkte mindre softbox, en telezoom och normalobjektiv..

vad brukar du ha koll på ?

Jani
Jan 01, 1970

Otroligt vackert!

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Robin- Grattis! Så spännande, ut o öva nu då;)
Jag har med mig en hel del pryttlar, dock inga blixtar alls, endast om jag ska plåta på festen (natten) då kör jag en 580 EX på kameran. Annars är det naturligt ljus och reflexskärm som gäller..
Alla dessa bilder är tagna med 50/1.2, skulle kunna fota ett helt bröllop enabart med den, men ibland är ju vidvinkel trevligt och tele är ju smidigt när man fotar gäster eller i kyrkan…

Hanna
Jan 01, 1970

Ljuvligt! Verkligen jätte fina bilder med härlig känsla.

Jennifer Beitchman
Jan 01, 1970

Absolutely gorgeous! Love the color shot with the bride’s hand on the groom’s shoulder and the grain. So perfect!

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Thank you Jennifer, thats actually my favourite too! 🙂

O tack tack Hanna!

Diana Nylén
Jan 01, 1970

Du är grym!

LEAVE YOUR COMMENT