jul 02, 2014
Dayfotografi
15 kommentarer

Bröllopsfotografering med Amelie & Ali utanför Jönköping!

Hej gott folk!

Länge sen jag skrev här nu, Mia har minst sagt full rulle och tar i princip alla barnplåtningar numera, hon är grym på det, som ni säkert redan märkt;) Jag har kunnat lägga ännu mer tid på lite mer reklam- och interiörinriktade jobb, tycker vår mix är alldeles fantastisk just nu:)
Men, några stycken bröllop har även jag planerat in i sommar, önskar vi hade haft en minut över att blogga allt vi tänkt, men det kommer kanske nu under semestern, som detta- med Ali och Amelie som gifte sig i Jönköping, åh det var en så härlig dag!
Goa, glada och så kära- och jag ska ju inte sticka under stol med att det är väldigt trevligt när de dessutom är sjukt snygga bägge två, kära hjärtanes… Och klänningen sen då, ja ni ser ju själva men åååååh vad vi älskade den lille rackaren. Designad och uppsydd av tokbegåvade Ida Lanto, mums!

Regnet vräkte ner, bokstavligt talat. Som tur är hade vi lyckats få låna nyckeln till stans snyggaste industrilokaler, ute i Taberg- TMG Tabergs tryckeri. (behöver ni ursnygga trycksaker vet ni vart ni ringer right?). Iallafall, otroligt charmiga lokaler!

Jag och Mia mötte upp Amelie i hennes svit där hon gjordes oordning, regnet öste ner ända fram tills efter vigseln vid Knäryds lada, sen sprack det minsann upp så minglet kunde fortsätta utanför det stora vita tältet till allas lycka. Den gamla ladan var så fint smyckad, härliga blommor från Blomstermagasinet, brudbuketten likaså såklart.
På tal om vigseln så var den alldeles extra spännande, en borgerlig vigsel i mix med en persisk ceremoni, så kul att få vara med och se hur det gick till!

I helgen bär det av till Stockholm och ännu ett bröllop, ska bli spännande, hoppas bara jag hittar rätt;)

15 comments

Helena
Jan 01, 1970

Wow, vilka underbara bilder! Och hennes ögon, så blåa!

Becca
Jan 01, 1970

Herregud så vackert! Och vilket bröllop!

Malin Byman
Jan 01, 1970

Ja de där två är sjukt snygga! Och som vanligt är kortet helt sagolika!!

Malin Byman
Jan 01, 1970

Hmm.. Korten skulle det såklart. Det är svårt att välja ett!

Nattis
Jan 01, 1970

Helt fantastiska bilder!!

sanna
Jan 01, 1970

Åh! Vackert!!! Hur får du så fint gläns i ögonen? Reflexskärm? Du får alltid till blickarna så härligt

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Tack snälla ni:)

Sanna- Oftast gäller det bara att vrida och vända blickar och ansikten mot ljuset, man ser när magin sker;)
Är det dåligt med ljus kan man absolut lätta upp med reflexskärm men på dessa bilder är det mest fotat utan, särskilt inomhus. Men desto mer fönsterljus:))

Lina
Jan 01, 1970

WOW!! VrååååålSNYGGT!!! as usual;)

sanna
Jan 01, 1970

När du levererar bilder till kund- väljer du själv vilka som ska vara i färg eller svartvitt eller får kunden alla i både och? Har du nåt tips?
Ska man lämna alla bilder i både färg och sv?
Kram

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej Sanna!

När vi levererar till bröllopskunder får de alla bilder i svartvitt och färg, kan finnas nåt enstaka undantag då färgerna är helknepiga etc men i princip alltid både och:) Brukar uppskattas och framförallt har jag då koll på vad för slags svartvita printar de får, på ett ungefär, istället för att fotolabbet ska mixtra på egen hand;)

hanna
Jan 01, 1970

Galet snygg lokal med trägolvet. Älskar blommorna. Och så fina bilder!!

Frida
Jan 01, 1970

Fantastiska bilder! Var är inomhusbilderna tagna?

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej hej! Tack snälla! Festen hölls runt Ljungarum i Jönköping, i Knäryds lada, superfint!

Ronja
Jan 01, 1970

Hej! Hennes klänning är verkligen helt fantastisk. Du råkar inte veta vart den kommer ifrån? Eller någon kontaktväg till henne så att man kan ställa frågan direkt? Mvh

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej!
Ja visst är den ljuvlig?:) Den är gjord av Ida Lanto så kontakta henne!:))

LEAVE YOUR COMMENT