jun 04, 2012
Dayfotografi
22 kommentarer

Lydia och Daniels bröllop!

Hej hej!

Lite för lång bloggpaus här, jag vet.. Men- det är för att jag suttit och pillat och petat med Lydia och Daniels bilder, snyggare brudpar får man leta efter. Och ja, mycket bilder blir det, hoppas ni orkar igenom…
Lydia delar dessutom min kärlek för detaljer vilket inte direkt gjorde mitt jobb svårare…

Detta var verkligen en sån dag då allting verkade klaffa, först kom iof ett monsunregn när vi skulle lämna frisören, men det avtog snabbt och lämnade efter sig en perfekt himmel, fuktig luft och lite dimma över vättern, solen var ganska låg och jag var tokigt glad:) Brudparet också, finaste assistenten Emelie likaså och jag kan inte göra ett blogginlägg om detta bröllop utan att nämna brudens syster.
Nu blir hon nog lite nervös gissar jag, kanske undrar hon om jag ska beskriva den terror hon utsatte mig för under fotograferingen? Ska jag skriva om hur jag till slut puttade ner henne för kyrktrappan eller hur hon kastade fulla rispåsar på gästerna? Grimasher i kyrkan? Hur hon plötsligt låg vid mina fötter och fotade upp under min kjol? Hahahahha…
Eller så kanske jag ska skriva om att det var den absolut roligaste tokstolle jag träffat på länge- hon bjöd verkligen på sjukt många skratt och perversa skämt under plåtningen som helt klart gjorde dagen fantastiskt rolig. Önskar i smyg att jag kunde packa ner henne i en liten väska och plocka upp henne när jag har tråkigt…

Inte nog med världens finaste brudpar alltså, även en galen syster, mer sånt! 🙂
Tillägnar henne den sista bilden, bara för att jag är så snäll.

Lydia och Daniel- hoppas ni tycker om smygtitten, finns otroligt mycket härligt att gå igenom, så håll ut!

Stor kram till er alla tre! ; )

22 comments

Lena Larsson
Jan 01, 1970

Underbar berättelse Sara, och fantastiska skor!

Sonia Jansson
Jan 01, 1970

OJ! vad du är duktig!
Vilka underbara porträtt! som tagna ur en modetidning!

Anneli - A'la Foto
Jan 01, 1970

Vilka toksnygga skor!! Bara måste få säga det för de var verkligen tokläckra! Jättefint brudpar! :O))) Härliga bilder!

Petra Sundberg
Jan 01, 1970

Riktigt bra Sara! Fint berättat, snygga kompositioner!

Camilla
Jan 01, 1970

Så snygga bilder….och ett mycket snyggt brudpar 🙂

Josefine Bergqvist
Jan 01, 1970

Wow, vilka läckra bilder! Underbar känsla och ett fantastiskt vackert brudpar!

Piazzan
Jan 01, 1970

OTROLIGT vackra bilder på det fina brudparet( varav det visar sig att brudgummen tydligen är kollega med min mamma 🙂 …världen är liten !!

Pernilla på Piazzan

Sonja Dahlgren
Jan 01, 1970

Otroligt snyggt Sara!! Och så grym idé med föräldrarnas bröllopsfoton!! Kram

Jessica Lund
Jan 01, 1970

Väldigt, väldigt fint!

Cherrie
Jan 01, 1970

CUTE!!

Fotograf MissJeni
Jan 01, 1970

Vad vackert! Älskar brudens skor och bilderna med deras föräldrars bröllopsfoton!

Karin Lindén
Jan 01, 1970

Hå hå ja ja! Vilka fräscha bilder! Vilka guldkorn! Älskar det snygga paret och svärtan. Du är så bra Sara!!!

Solveig
Jan 01, 1970

Kanonbilder Sara, och vilka läckra skor som du matchat så suveränt med grön bänk och grönskan från träden! Skitbra! Du är grym!

Jenny
Jan 01, 1970

Underbara bilder! Så fantastiskt fint och stämningsfullt.

Haha, klockren beskrivning av Linnea också 😀

Ulrika Lindelöf - Fotograf Uppsala
Jan 01, 1970

Åh, vad fint! Jag gillar din egna karaktär på dina bilder jättemycket! Inspirerande. 🙂

Lina Arvidsson
Jan 01, 1970

Åh vad härligt! Älskar verkligen älskar bilden när de håller bröllopsbilderna på sina föräldrar (?) !!
Good job Sara!!!:)
Kram!

Fotograf Linda-Pauline
Jan 01, 1970

Härliga foton!

CLA
Jan 01, 1970

Fantastiska bilder Sara på ett fantastiskt vackert brudpar!!!

Beatrice
Jan 01, 1970

Helt otroligt vackra bilder!

Beatrice
Jan 01, 1970

Måste fråga, älskar små detaljer och skyltar som många bröllopsfotografer har med i sina bilder, i det här fallet, var det du eller brudparet som fixade ”tack” skylten? Var hittar man sådana?
Kram

Ökänd lillasyster
Jan 01, 1970

Sara, Sara, Sara.. Vad ska man säga!? Helt okej bilder, tycker du kunde gått in lite mer för de. Får nog ta om endel bilder! Men de var nog helt klart de bästa på dagen att få ”terrorisera” dig, om man inte räknar med själva vigseln och festen efter. ;D Givetvis ställer jag upp på dina ”krav” och jag får nog plats i din stora kameraväska!! När saknaden blir för stor, lovar jag att assistera dig igen. Hör av dig! Over and ut, peace.

LEAVE YOUR COMMENT

5 + fyra =