nov 13, 2011
Dayfotografi
10 kommentarer

Två goa grabbar!

Hej hej igen!

Här kommer lite bilder från en barnfotografering med Linus & Vilgot! Två små busiga grabbar och deras tjusiga föräldrar!
Visst är de söta? Så otroligt charmiga och roliga, det bjöds på måååånga skratt, en skopa tårar, lite kittling och sen lite mer skratt;) och på den vägen är det!

Tycker så mycket om den här typen av fotograferingar, man hinner få med så mycket olika situationer, miner och stämningar. Bus och lek nästan hela tiden, däremellan fångas några mer klassiska porträtt såklart men de jag tycker bäst om är de där lite knasiga bilderna, tror det är dem man har mest glädje av längre fram, när man ser tillbaka och minns de där tokiga minerna och hur det lät när de skrattade som små…

10 comments

Hanna
Nov 13, 2011

Underbart! Jeansbilden med dem söta magarna som hänger över lite är ju helt fantastiskt söt:-)

Erica Gilbertson
Nov 13, 2011

underbart!!!!!!!

Malin
Nov 13, 2011

Vilka mysiga bilder!

Solveig
Nov 13, 2011

Ser ut att vara en lycklig liten familj! Det blir så fint och avslappnat när hela familjen är vardagsklädda. Jag fick ångest när föräldrarna kom till min ateljé med utstyrda bebisar, ibland t.o.m i frack!! hua! Dom såg ut som små pingviner! & så sura dom blev när jag plockade av ungarna alla kläderna sen… men vilka bilder tror du dom gjorde efterbeställningar på? 😉

Jättefina bilder!

Siv Wendel
Nov 13, 2011

Livsglädje i kvadrat<3

Sabina
Nov 13, 2011

Så fina bilder, gjorde mig alldeles inspirerad. Tack!

Mikaela Svarfvar
Nov 15, 2011

Så otroligt charmiga och vackra bilder!! Vilka glada små pojkar! Well done!

Lina
Nov 16, 2011

Fantastiskt kul att hitta hit! Här kommer jag få massor av inspiration till att lära mig mer 🙂

odd brown bird
Nov 17, 2011

Alltså Sara, nu måste jag bara skriva några rader igen. Jag hade helt tappat sugen, hade ingen inspiration, funderade på att stänga ner hemsidan, säga tack och adjö liksom. Sen ser jag det här inlägget ovan och håret bara reser sig på armarna, det svider till under ögonlocken och jag känner hur inspirationen bara bubblar upp. Fattar du känslan?! Det här är så grymt bra, ljuset, kompositionerna, naturligheten, för att inte tala om redigeringen. Fan vad bra det är asså.

Inte för att jag jämför mig med dig på något sätt, nej nej till den nivån kommer jag aldrig, MEN det finns ingen som inspirerar som du – INGEN!

Ja, det var mest det jag ville säga.

TACK!

Day Fotografi
Nov 21, 2011

Oddbrownbird- Ojojoj, svårt att ge dig ett värdigt svar här känner jag men jag måste ju ändå skriva för att säga TACK tack och tack igen! jag har ju dagar precis som du och tro mig, dina fina ord värmer nåt enormt!
Och tackdetsamma, hoppas fler än jag hittar in på din fina sida- proppad med inspiration!!

Kram på dig!

Och tack tack ni andra också, ni gör mig glad!

LEAVE YOUR COMMENT

2 × 3 =