aug 06, 2011
Dayfotografi
3 kommentarer

Sticker till Öckerö!

hej hopp!

Åh, sitter på kontoret och väntar på att lämna stan, åker till Öckerö och Björkö för att fota bröllop mellan Alexa och Daniel! Ser verkligen fram emot det och hoppas komma hem med en massa härliga bilder att visa er!
Tänkte egentligen bara skriva ett hej, är här utan min hårddisk vilket innebär att jag inte heller har några nya bilder att visa upp;) Dock får ni se en från Monika och Nicklas fina dag, har fler bilder att blogga från deras bröllop- men som vanligt lider jag av svår tidsbrist;) Här kommer iallafall en gobit! Lite fler bilder hittar ni här!

Den 28/8 står jag nervös och skakis i Stockholm, på scandinavian photo, och berättar om fotografering, det ni! Mest blir det ju praktiska övningar såklart men jag blir ändå lite pirrig bara jag tänker på det, vad vill ni veta egentligen? Fick senast igår en fråga av en vän om hur jag gör när jag fotar motljusbilder och plötsligt insåg jag att jag inte alls tänker när jag fotar- jag bara kör på, nånstans inne i mitt röriga huvud vet jag ju såklart rent tekniskt vad jag gör, men att sätta ord på det när jag inte står där med kameran är inte helt lätt… Lovar dock att öva! ; )
Tack och lov är min assistent Eva är inte bara en duktig fotograf utan även utbildad lärare- tänker mig att hon har lite pedagogiska tips att ge mig kanske..
Tänkte egentligen skriva detta inlägg för att tipsa om kursen, men såg just på SPs sida att den är fullbokad (!!). Hjälp!

Nu hoppar jag in i bilen, håll tummarna att vädret är på min sida!

hej på er!

Ps) maila eller kommentera gärna här om ni kommer på något ni vill att jag pratar extra om på kursen! : D

3 comments

Carolin Freiholtz
Jan 01, 1970

KUL med kurs! Jag skulle vilja lyssna till dig. Lycka till ; )

Sonja Dahlgren
Jan 01, 1970

Spännande!! Vad är det för kurs? Kram

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Jaao, kurs i foto med naturligt ljus, ganska grundläggande så jag har nog inget nytt att tillföra till proffs som dig och Caroline;)
Men kul ska det bli! först nån timme prat inomhus o sen ut o plåta:)

LEAVE YOUR COMMENT