apr 02, 2010
Dayfotografi
0

Så mycket spännande på ingång!

Jaa, som rubriken lyder- det finns så mycket spännande framför mig nu, blir alldeles pirrig bara jag tänker på det!

Först och främst, imorrn har jag en fotografering som jag verkligen, verkligen längtar till. Jag ska fota vackra Therese och Henrik i en slottsmiljö. Förra året fotograferade jag deras bröllop och nu är det dags för att föreviga Tessans gravidmage! Bifogar en bild från deras bröllopsdag i Linköping, mer finns några sidor bakåt på bloggen. Två fantastiska personer, både på ut- och insidan, detta kombinerat med detta undersköna slott kommer bli såååå bra!
Slottet står tomt nu, stängt för vinterförvaring så där kan vi husera fritt, hoppas vi inte fryser ihjäl bara;)

Nästa spännande sak är utformningen av ett till bolag, tillsammans med min chef/kollega Patrik Svedberg. Ett bolag där man även kommer kunna ta emot fler privatpersoner på ett annat sätt än vad jag/vi gjort hittills. Mer om detta framöver dock!

Sist men inte minst är en till lokal på ingång! För er som känner till jönköping så ligger den på vackra tändsticksområdet och kommer till stor del fungera som mottagning för privatpersoner, jag är så förväntansfull och ser verkligen fram emot detta! Även här kommer mer info framöver…

Jag önskar alla nya och gamla kunder en riiiiktigt härlig påsk! Må så gott!

Sara

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT