feb 19, 2016
Dayfotografi
1 kommentar

Nyföddsfotografering i vår dagsljusstudio

Sikken sötnöt vi hade i studion i veckan. Stephanie Sara var här och charmade oss allihopa. En riktigt söt liten dam på 10 dagar.

Vi avsätter cirka 3 timmar för denna typ av nyföddsfotografering. Ni får komma och hänga i vår studio när er bebis är runt 5-10 dagar och vi dricker kaffe, pratar, har det väldigt varmt och försöker få bebis att sova. Eftersom vi avsätter betydligt mer tid så är denna typen av fotografering lite dyrare än en vanlig Babyfotografering. Men fotograferar ni kulan innan bebis kikar ut så har ni halva priset på nyföddsfotografering.

Skulle ni vilja fotografera er skatt precis nyfödd och gosig så maila till: maria@dayfotografi.se för mer info.

DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-11DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-19DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-14DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-3DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-1DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-5DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-2DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-8DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-13DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-9DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-16DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-6DAYFOTOGRAFI-STEPHANIE SARA-NYFÖDD-12

1 comment

Malin S
Jan 01, 1970

Helt, helt magiska bilder!! (som vanligt) <3

LEAVE YOUR COMMENT