mar 26, 2019
Dayfotografi
0

Ny kollektion med Sandbergs Tapeter

Hej på er!

För ett tag sen åkte jag och Mia till Norge några dagar för att fotografera Sandbergs tapeters nya kollektion Arv och vi tänkte visa några bilder nu när den äntligen är släppt!

Vi fotograferade i en underbar sekelskifteslägenhet, där vi kunde härja fritt i alla rum, Katrin Bååth stylade hela fotograferingen tillsammans med gänget från Sandbergs. Vilket gäng, så härliga människor och så roligt vi har varje gång vi är ute och fotar ihop!

De skriver:

”Sköna, vilsamma hem som skänker ro till generationer. Du har dukats till fest, lärt barn att gå, doftat av nybakat bröd och stått trygg när förändringens vindar har blåst. Alltid lika pålitlig och omfamnande. Alltid med en historia att berätta om svunna dagar, från länge sedan eller igår.

Arv är en kollektion som skapats med stolthet över vår historia. Med inspiration från 1700-talets stilfulla, gustavianska mönsterspråk, över- satt och tolkat för dagens ljusa hem. En klassisk kollektion där kulörer harmoniserar och mönsterbilderna varierar mellan storslagen växtlighet och en avskalad bas. Som lyfter fram det nordiska ljuset med mönster som andas lätthet på klassiskt vita bottnar. Arv är enkel att tycka om och adderar en dekorativ och stämningsfull känsla till hemmet.”

Styling och AD: Katrin Bååth
Copy: Karin Marks

Tapetretusch: Martin Flodström

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT