okt 12, 2011
Dayfotografi
0

Ni glömmer väl inte…?

Hej på er!!

Vill bara ge er en liten påminnelse, ni glömmer väl inte vår härliga tävling? Snart är det dags att kora lite vinnare men ni har fortfarande några dagar på er! heja heja!

Nedan ser ni några fler bilder från plåtningen med Hår & Co, kika in på deras sida och klicka gilla om ni inte redan gjort det, likaså på Vinnas fina hemsida, gör detta samt anmäl er på Hår & Co´s sida så är ni med och tävlar. Rotar ni runt lite på Vinnas web ser ni bland annat en vecker kvinna i gul tyllkol- det är Marie- det är hon som kommer att styla själva plåtningen för vinnaren, Hår & Co kommer fixa hår och makeup, kommer bli så bra!
Bilderna på Vinnas sida har jag & min kollega Patrik Svedberg tagit förra året.

Om några dagar bloggar jag som sagt sommarsäsongens sista bröllop! O vilket avslutningsbröllop det blev ska ni veta! Soolig höstdag, på ett slott, fyrverkerier, vackra tal, fantastisk mat och framförallt- urtjusigt brudpar! (ja, jag veet- jag upprepar mig men det är det värt)

O en sak till! Alla ni underbart vackra kvinnor som anmält er till boudoirplåtningen! Tack tack tack, ni gör mig både stolt och glad! Känns som att jag kommer bli tvungen att köra fler än en plåtning, vilka lyxproblem va? ; )
Behöver några dagar till för att boka allt dock, väntar fortfarande på att se vilka storlekar vissa av underkläderna kommer att ha, det blir det som får bestämma endel denna gång…
Så, jag hör av mig snart, håll ut!

Ps) Kikar ni in på min facebooksida nu ser ni en bild på en av de fina bussarna som fortfarande rullar runt i Jönköping med mina bilder på: )

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT