jan 13, 2011
Dayfotografi
1 kommentar

Produktfotografering med Mr Fågel nonstop!

Japp, just så var det några dar för en månad sen, Mr Fågelfotograferingar fyllde några intensiva dagar och oj så kul vi hade! Färgglada trycksaker, färgglada ungar och framförallt färgglada tårtor och härligheter!
Produkter till nya katalogen skulle plåtas och inte minst till nya webben som snart ligger ute!

Här kommer en salig blandning från våra dagar. Ni missar väl inte Mr Fågel på Formexmässan? jag lovar att ni inte kan missa dem om ni går omkring därinne, inte mina bautabilder heller för den delen;)

Själv tar jag med mig Patrik och åker till Californien en vecka nu på Lördag, ska bli otroligt spännande och välbehövligt! Hoppas på att komma hem full av inspiration och energi! Vi kommer bland annat vara med på en efterlängtad workshop hos en av världens bästa bröllopsfotografer Jessica Claire och mycket mycket annat, hoppas på att iallafall kunna bjuda på en uppdatering under veckan.

Nuså! Titta och njut av alla kort, pins, brickor, tavlor och roligheter!

Styling: Mr Fågel, www.mrfagel.se
Fantastiska bakverk: www.passionforbaking.com

Må så gott!

1 comment

Sonja {sodafoto}
Jan 01, 1970

Åååh, vilka underbara färgglada kort och bakelser. Fantastiska bilder som kommer att sälja grejerna vips (om dom inte säljer sig själva…). Låter underbart med Californien också – ha det så gott och njut!

LEAVE YOUR COMMENT