maj 31, 2011
Dayfotografi
10 kommentarer

Mer från Dan & Hannas dag!

Ojojojoj, sååå mycket bilder att gå igenom. Heldagsbröllop blir tungrodda i efterhand, lite lagom frustrerande faktiskt om jag ska vara ärlig. Iallafall när det är som denna gång, att man har såååå mycket bilder man vill visa;) då är det lite kämpigt att behöva jobba lååångsamt och vänta och vänta…
Sen är ju inte jag född med världens tålamod heller, tvärtom kanske;)

Men iallafall, här kommer lite mer bilder för er som är nyfikna, och mer blir det, festen blir ett inlägg för sig för där finns det en massa tokigt jag måste få visa upp sen också, tokigt, och härligt, och tårframkallande och jag vet inte allt…

Dan & Hanna- guuud vad ni är fina, på riktigt, fina mot varandra och era vänner och mot mig. Precis som alla sa i sina tal till er, ni har en fantastisk och faktiskt ovanlig respekt för varandra, det tycker jag om:)
En av mina favoritbilder från idag är bilden precis efter att ni vigts, precis utanför glasverandan, när ni kramas i smyg, där startade det första (men inte sista) tårkalaset hos mig;)

Jag känner ju inte er egentligen, även om jag och Dan kutat runt i blöja på samma dagis när vi var små, och även om vi har några sjuka gemensamma minnen från lågstadiet;) Men ändå känns det faktiskt som att jag känner er endel ändå och jag är glad att jag fick vara med och dela er fantastiska dag!

Myyycket bilder blir det, då har jag ändå sållat ganska hårt, hoppas ni orkar er igenom hela bibban, och hinner hämta er innan nästa omgång;)

10 comments

Jennifer Beitchman
Jan 01, 1970

SO gorgeous Sara! Love the light.

Camilla
Jan 01, 1970

Väldigt vackra bilder Sara!

Linda
Jan 01, 1970

Vilka vackra foton – riktigt kul att se.
Sen att dem är på Hanna å Dan gör ju fotona än mer vackra såklart.

//Linda Nilsson

Diana Nylén
Jan 01, 1970

Sara! Du slutar ALDRIG att göra mig glad, att inspirera mig, att förvåna mig…
DU ÄR SJUKT DUKTIG!

Låt mig alltid få vara kvar på ett litet litet hörn….när du erövrar fotovärlden! Snälla…

stor
KRAM
till världens bästa Sara!

Annika Nyberg
Jan 01, 1970

Helt fantastiska bilder!!!!
Älskar hur du jobbar med skärpedjupet.
Du har verkligen fångat lyckan och skönheten hos brudparet och bröllopet!

Linda Thörn
Jan 01, 1970

Va e hemligheten Sara!!

Sonja
Jan 01, 1970

Så fruktansvärt snyggt! Och på mig framkallade du exakt samma effekt som Joe Buissink gjorde när han berättade i förväg om bilderna – jag visste direkt vilken din beskrivna favvobild var och fick tårar i ögonen jag med…

Therese Valencia
Jan 01, 1970

Underbara bilder…synd att vi redan har gift oss;)

tomas
Jan 01, 1970

Ja du, det är tur att man håller på med bildbyråverksamhet! Kanonbilder, säger jag.

Mer från Dan & Hannas dag! » Day Fotografi
Jan 01, 1970

[…] utlovat (för en gångs skull) tänkte jag visa er lite mer bilder från Dan & Hannas bröllop! Många gånger får ju jag vara med på festen och fota, och av nån anledning är det […]

LEAVE YOUR COMMENT