jul 21, 2011
Dayfotografi
2 kommentarer

Mer från Dan & Hannas dag!

Hej på er!

Som utlovat (för en gångs skull) tänkte jag visa er lite mer bilder från Dan & Hannas bröllop! Många gånger får ju jag vara med på festen och fota, och av nån anledning är det alldeles för sällan jag bloggar bilder från de sena kvällarna, synd, för det finns väldigt mycket gobitar att hämta där. Ska försöka plocka fram mer av detta framöver tänkte jag, hoppas det kan inspirera ännu fler att boka in heldagsfotograferingar, då det verkligen ger en fantastisk chans att fånga er historia från början till slut…

Nuså, Här kommer lite kalas!

Nu sticker jag några dagar till på semester, nästa vecka bjuder bland annat på mer fotografering till Passion4baking-Manuelas kommande bok! Kul!

 

2 comments

Kimberly Chau
Jan 01, 1970

Love how you caught the moments for this wedding! Great job, Sara! 🙂

Jessica Lund
Jan 01, 1970

superfina! underbart!

LEAVE YOUR COMMENT

nio + 15 =