sep 26, 2012
Dayfotografi
2 kommentarer

Ljuset i tunneln…?

Hej på er!

Skriver här ifrån redieringsträsket. Jag ääääälskar bröllop, det gör jag, jag älskar faktiskt det mesta som har med fotografering att göra, men jag är inte jätteförtjust i allt runtomkring. Redigering är kul ett tag, sen är det..inte så kul;) Företagsekonomi är inte heller kul- inte ens i början, kameramodeller och teknik är också tråkigt, shall I go on? (På tal om det fick jag just hem min nya fiiinfina Canon 5d mk III, så lite gillar jag kanske kameraprylar när jag tänker efter då;))

Som tur är har jag stor hjälp av en finfin Emelie och en lika fin Maria, vad gjorde jag utan dem? de hjälper mig hålla reflexskärmar, att framkalla bilder och sätta ihop tjusiga fotoböcker mm… (puss på er!)

 

Men nu fortsätter jag redigerandet, Amanda & Mårtens bröllopsbilder ska piffas det sista och snart skickas! Håll ut alla raringar som väntar så tålmodigt, är evigt tacksam över att ha världens bästa kunder, tro mig:)

Mellan redigeringen klämmer jag in en hel del fotograferingar, här är till exempel en liiten Måns, så söt så det är inte klokt! Fotograferade hans mamma och pappas bröllop förra året, kika här.
Hoppas kunna blogga hejdlöst massa bröllop och ungar snart, måste bara hämta andan först;)

Ps) ni som funderar på att ge bort bilder på era goa kottar i julklapp till någon, boka er tid redan nu, dagarna fylls på snabbt och jag tar inte emot jättemånga barnfotograferingar iår, så först till kvarn!

Största kramen!

2 comments

Camilla
Sep 26, 2012

Så härligt och läsa om något jag själv tänker på när jag sitter där med en massa bilder…men jag har dock ingen Emelie eller Maria som hjälper mig ;)…och inte en Canon heller för den delen.
Men en så vacker bild du har här på tal om nått annat!

Beatrice
Sep 27, 2012

ååååh vad fin bild!

LEAVE YOUR COMMENT