jun 12, 2011
Dayfotografi
13 kommentarer

Linn & Andreas bröllop på Visingsö

Gårdagen spenderade jag på Visingsö, Linn & Andreas gifte sig där till min stora lycka! Visingsö är helt klart en av mina favoritplatser att fotografera bröllop på, oootroligt vackert! Precis som brudparet, som ni ser;)
Jag visste redan innan att det skulle bli bra, har längtat efter detta bröllop sedan lååångt tillbaka, när jag blev bokad, två riktiga snyggingar, avslappnade och fina mot varandra, det är så bra som det kan bli!

Det blev många pussbilder, det blev det, men jag kan inte hjälpa det, jag älskar pussbilder, och jag älskar brudpar som gillar att..pussas…japp, så är det, så igår var min dag;)

Oftast är jag ensam när jag fotar just bröllop, jag ber brudparet ta med någon som vill agera reflexskärmshållare om det krisar, men igår hade jag med mig Eva. Eva, Eva, Eva- du är bäst! Du fick utstå en hel del och kanske även se mig i lite väl spännande situationer, haha! men uj vilken hjälp jag hade av dig, så tack igen, kom snart igen! 😉

Linn & Andreas, ni är sååå fina, Linn i sin otroliga klänning och Andreas i skräddarsydd smoking, ni gjorde mitt jobb enkelt! Stoort grattis igen! Hoppas ni tycker om bilderna- det gör jag:) Och mer blir det!

 

13 comments

Jessica Lund
Jan 01, 1970

Men gud vad vackra kort!!! Och på Visingsö har jag bott 4 månader =)Supersnyggt!

Eva
Jan 01, 1970

Härliga bilder med mycket känsla! Vackert!

Amanda Lamb
Jan 01, 1970

Wonderful work, Sara! Love the shallow depth of field, and the strong expressions of the couple. 🙂 Wonderful, wonderful…as always!

Linda
Jan 01, 1970

Hej! Har precis hittat till din hemsida och blogg genom en familj som har fotograferat sig hos dig. Du tar så otroligt fina bilder! Jag önskar jag hade hittat dig när vi tog våra bröllopsbilder 🙂 Men jag kommer garanterat att följa dina fina bilder här på bloggen framöver. Tack för alla fina bilder du visar.

Sonja Dahlgren
Jan 01, 1970

Otroligt fina bilder Sara! Jag är nästan mållös… 😉

Madde
Jan 01, 1970

Vilka underbart kärleksfulla bilder! Helt otroliga!!

Ulrika
Jan 01, 1970

Underbara bilder som ger gåshud och tårar i ögonen. <3
Känner varken brudparet eller den enormt begåvade fotografen. Men oj, oj vad vackert <3

Maria
Jan 01, 1970

Fantastiska bilder!

Nelly och Micke
Jan 01, 1970

Stort grattis till er! Fantastiska bilder! Hoppas ni fick en oförglömlig dag!
Kram
Nelly och Micket

Camilla
Jan 01, 1970

Jag börjar känna mig tjatig, men jisses vilka snygga bilder 🙂

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Tusen tack för era fina kommentarer, blir alldeles varm i hjärtat!!

Camilla
Jan 01, 1970

Tack så mycket för kommentaren, den värmer och glädjer 🙂

Professionell fotograf Karolina Pålsson
Jan 01, 1970

Jag blir alldeles mållös! Woow va vackert!

LEAVE YOUR COMMENT