jul 16, 2010
Dayfotografi
6 kommentarer

Kvällsbröllop på Sandudden

För ett par veckor sedan fick jag ett roligt samtal, det var Sofie som ringde och frågade om jag kunde hitta nån ledig dag för ett bröllop inom två veckor, vi lyckades hitta en passande dag och tiden fick jag bestämma! (fotografens dröm).
Vi bokade minsann in en stor portion kvällsol men igårkväll när jag satt på färjan över till Visingsö och hade jag lite småpanik, regnet verkligen öste ner och det är lurigt med inomhusalternativ på ön… Jag körde av färjan och åkte runt och kikade på lite fotoplatser i regnet, visingsö är iof vackert hur man än vrider o vänder på det, ösregn, solsken eller mittemellen…
Jag mötte upp brudparet och Linda (mer om henne snart:), vid hamnen, 2 minuter innan vi var på plats för vigseln så började plötsligt solen stråla från ingenstans. Vet inte hur det gick till eller vad för kontakter Sofie & Stellan har med vädergudarna men jisses vilket perfekt väder kvällen bjöd på!

Vigseln skedde på vackra Sandudden, längst ut på ön, intimt och vackert. Jag älskar verkligen mitt jobb, men vissa gånger bjuder det på det där lilla extra, som igår, hela upplägget med stranden, ljuset, otroligt härligt brudpar osv osv osv…

Igår hade jag även det stora nöjet att ha med mig en alldeles fantastisk assistent/fotograf som heter Linda Thörn(klicka på namnet för att komma till hennes fina foto/inredningsblogg). Tusen tack för hjälpen Linda! Hoppas jag inte körde med dig alltför mycket;) Du är välkommen att följa med när du vill, bara så du vet:)

Här kommer lite bilder från gårdagen!

6 comments

Sofie & Stellan
Jan 01, 1970

Tack för att du förevigade vår kväll!! Vi är jättenöjda med bilderna! 🙂

Linda
Jan 01, 1970

Bilderna blev ju fantastikt fina!!! Men så är du ju en fantastisk fotograf också. Tusen tusen tack för att jag fick vara med, det var superkul! Min bästa semster ”ever”
Kram

Tina
Jan 01, 1970

Wow wow wow, vilka bilder!!!! Vilket öga för ögonblick och detaljer! Ditt namn ska jag lägga på minnet!

Madde
Jan 01, 1970

Guud vilka romantiska bilder!! Jag blir alldeles tårögd!!!

Claudia
Jan 01, 1970

Vilka fantastiska bilder!

Marie
Jan 01, 1970

Vackert brudbar och en otroligt duktig fotograf.

LEAVE YOUR COMMENT