apr 02, 2012
Dayfotografi
7 kommentarer

Jessica & Andreas bröllopsfotografering!

I helgen var det bröllop i mina hemtrakter, bara några minuter från mitt hus i Skärstad utanför Jönköping, vilken lyx : ) Konstigt nog har jag aldrig varit runt på skogsvägarna häromkring så mycket och vilka fiina ställen jag missat! Får hoppas fler gifter sig här ute i sommar ; )

Vi hade ju väntat oss samma härliga vår som veckorna innan helgen bjudit på, men Lördag morgon vräkte snön ner. Jag vägrade släppa känslan av nalkande sommar så jag envisades med att dra på mig tunna vårjackan ändå, men jag ska inte klaga- bara armar hade jag iallafall inte som vissa andra ; )
Trots eller kanske tack vare snön fick vi iallafall väääldigt härliga bilder! Här kommer ett litet smakprov på fina Jessica & Andreas.

7 comments

Camilla
Apr 03, 2012

Äntligen, har väntat på att få se några bilder 😉 Väldigt vackra foton och modig brud som trotsa kylan…

Anneli - A'la Foto
Apr 03, 2012

Vackra bilder! De två första är fantastiska, liksom 7 bilparet nerifrån, de gråtonade bara på henne! Superfint!

Krya på dig!!

Emma
Apr 03, 2012

Jättefina foton 🙂

Lina
Apr 03, 2012

UNDERBARA BILDER!!! <3

Tone
Apr 03, 2012

Väldigt vackra bilder på ett fint brudpar! 🙂

Mikaela Rudhner
Apr 04, 2012

Väldigt vackra bilder. Gillar den oskarpa på rosorna, rosorna får ett sånt himla fint blurr. 🙂 Lovely!

Tess -Kervefors Foto & Media
Apr 06, 2012

Verkligen otroligt vackra bilder! 🙂

LEAVE YOUR COMMENT