mar 24, 2015
Dayfotografi
4 kommentarer

Gravidfotografering utanför Jönköping

Fantastiskt väder!! Solen kikar fram och vi blir helt lyckliga. Snart är våren här och sen kommer sommaren. Som vi längtar!! Jajamensan, sol och värme innebär fler utomhusfotograferingar. Dessa fantastiska utomhusfotograferingar. Gravida, barn, stora familjer, syskon… Underbart.

Här kommer en hel bibba med bilder på fina Annie och hennes Martin från förra året då de väntade smått. Det är något visst med dessa gravidfotograferingar. Just den här dagen var ljuset så härligt och vi tog oss en liten bit utanför Jönköping och kunde helt enkelt inte sluta fotografera. : ) Äppelodlingar, soffa och en fin gammal brygga med härliga klänningar och finaste magen. Ja det kunde inte bli annat än bra : ) (Och ni kanske känner igen detta förtjusande par då vi även fotograferade deras Bröllop)

Så ja, nu lääängtar vi till fina kvällar som badar i sol så vi kan föreviga fler magar (och familjer) utomhus här i Jönköping.

 

4 comments

Matilda Wik - fotograf i Norrköping
Jan 01, 1970

Men ååh så fantastiskt vackert fångat, både ljuset och känslan i bilderna är helt magiska!!

becca
Jan 01, 1970

Supervackert som alltid !

CLA
Apr 22, 2015

Jisses, man blir helt varm inombords… vilka faantastiska bilder och vilket fantastiskt par. Ser fram mot bilder på den lilla kotten som kommer.

Jennie
Nov 17, 2016

Hej!
Önskar boka in gravidfotografering. Gärna ojämn helg i januari. Vad är priset för detta och hur många bilder får man?
Mvh Jennie

LEAVE YOUR COMMENT