apr 05, 2013
Dayfotografi
3 kommentarer

Fotografering i motljus bland äppelträd och nyponbuskar..

Igår fotograferade jag nåt så härligt inspirerande så det är inte klokt! Lina gifte sig med sin Henrik förra sommaren, vi kände inte till varandra då och tro mig. Det var ett bröllop varenda bröllopsfotograf i sverige hade velat fota.Men, nån annan fick uppdraget. Något frustrerande. Hahahah…
Så vad gör man då? Jo man låter denna tjusiga kvinna dra på sig klänningen igen, letar upp en gammal äppelodling och väntar in solen…
Lina behövde även bilder på sig och sin fiol då hon är en galet duktig musiker, men det får ni se längre fram.
Visar bara 4 små smygtittar, kommer ett rejält blogginlägg snart:)

Och, som jag fick höra igår, att du kanske önskar att du inte redan hade tagit dina bröllopsbilder för flera år sen, kom ihåg att det går alldeles alldeles utmärkt att boka en fotografering ändå, med dig och din käresta, tänk så mycket lättare allting blir, vi kan välja tid på dagen helt fritt, ni kan klä upp eller ner er precis som ni vill och vi slipper all tidspress:)

3 comments

Becca
Apr 05, 2013

Woooooowww!!!

Lina Molander Ekström
Apr 06, 2013

Åååå så kul att se!!! Som sagt PROFFSIGT!!! Både fotografering, skärmhållare och nagellacksskrapa:) Kraaam och tack för en underbar eftermiddag/kväll. Ett minne för livet!

Bertil Olofsson
Nov 19, 2013

Hej,

Dina bilder är verkligen inspirerande. Jag såg bilderna på Melanie Alströmer. Magnifika! Hon har en av dina bilder på Facebbok.
Har du lust att fotografera ett gammalt par som haft en relation i över 50 år och fortfarande tycker att livet är buskul?

Glada hälsningar
Bertil Olofsson

LEAVE YOUR COMMENT

4 × 1 =