feb 18, 2013
Dayfotografi
4 kommentarer
124

Fotografering av Rudenstams fruktgårdar!

Jag fotar ju inte bara en massa gulliga barn eller fina brudpar, mina dagar blandas upp av lite allt möjligt, tänkte visa lite sånt idag..

En dag ringde tjusiga Mattias från Jesper Design och bad om ett möte, där berättade han att en av Sveriges absolut vackraste fruktgårdar, Rudenstams ska få ny hemsida, de behöver nya bilder och de vill att jag ska fota härligheten. man kan säga att jag dansade ut därifrån, eller ja, mental dans blev det mest;)
Dessutom sa han såhär -Gör vad du vill, vi vill inte styra dig utan hitta din känsla… Då dansade jag ännu mer där inuti, klappade nog händerna lite oxå, utanpå, om jag minns rätt. Lite skraj blev jag iof också för det där med ”min känsla”, vad sjutton betyder det egentligen när man funderar på det…

Så jag har spenderat ett antal kvällar och mornar ute i Kaxholmen, bland äpplen och plommon, härliga fruktplockare och fina slitna trälådor proppade med äpplen som doftar sommar… Sämre kan man ha det, helt klart.

Så, in och kika på den fina nya hemsidan, all frukt ni ser har jag fotat, här nedan kommer några andra favoriter…

Hemsida och concept av Jesper Design samt Grand Public.

 

 

 

4 comments

Hanna
Jan 01, 1970

Låter som ett kul uppdrag och jätte vackra bilder!

Becca
Jan 01, 1970

Att frukt kan bli så vackert på bild ! 🙂

Jenny
Jan 01, 1970

Härliga och läckra bilder !!
Brukar också smyga runt med Mr Canon när det blommar i Gisebo.

Therese Winberg
Jan 01, 1970

Åå vad fint! Bra känsla. Längtar om än mer till daggstänkta sommarmornar!

LEAVE YOUR COMMENT

tretton + nitton =