jan 27, 2011
Dayfotografi
4 kommentarer

Nyföddfotografering

Här är Axel! Nu är jag iof lite smått partisk, men är han inte helt otroligt fin? 🙂
En av mina absolut bästa vänner har blivit mamma till den här lilla raringen och självklart måste han ju dokumenteras… Omåttligt stolta storasyster Tilde ser ni på några bilder, det första jag hörde henne säga när hon kom hem från skolan var -Var är lillebror och sen stannade hon vid hans sida hela tiden:)

Vi är hemkomna från USA och även om borta är bra men hemma bäst så saknar jag verkligen det härliga vädret och framförallt solen, tänk om vi kunde ha sånt ljus året om, då hade jag inte släppt kameran en sekund! Längtar om möjligt ännu mer till den vackra våren nu!
Jag har otroligt mycket bilder att blogga, både från resan men även från flera andra fotograferingar, hoppas få lite luckor under nästa vecka!

4 comments

Nadja
Jan 01, 1970

Jag vet inte vad jag ska säga Sara. Du är magisk! Himmel vilka underbara foton på mina underbara barn! Jag är väl också partisk men en grymmare fotograf får man leta efter.

Tack!!

Marcus "pappa & partisk"
Jan 01, 1970

Sara du är fan bäst. Du gör stora underverk än ännu större. Bilderna du tagit betyder såå mycket för oss och dom är så grymt fina. Tack för underbart fina bilder.

//Marcus

Madde
Jan 01, 1970

Underbara bilder! Gillar verkligen den han ligger ”insvept” i täcket i soffan! Mys!

cim
Jan 01, 1970

åååh, helt otroliga foton! glad att jag hamnade på din blogg. superfint!

LEAVE YOUR COMMENT

tjugo − arton =