maj 02, 2023
Filip N
0

En bloggserie om bröllop! Del 1- Förberedelser

En bloggserie om bröllop! Del 1- Förberedelser

Varsesig ni gör er iordning tillsammans eller var för sig, i ett slott eller hemma hos er så tycker vi det är en bra ide att låta oss vara med som en fluga på väggen redan från de första nervösa timmarna.
Vi brukar ansluta när förberedelserna är igång, frisyren börjar bli klar och sminket nästan är färdigt, då dyker vi gärna upp och fotograferar er, är vi två brukar vi dela upp oss om möjligt, även om fokus brukar ligga mest hos den som kommer ha brudklänning på sig;)

Om möjligt rekommenderar vi att försöka röja undan det värsta stöket, vi vill såklart föreviga det härliga kaos som brukar uppstå bland hårspray och upphänga klänningar, men undviker gärna resterna från frullen, läskflaskor osv, så sätt en av kompisarna på ett snabbröj innan vi kommer!

Vi vill fånga det där pirret på bild, nerverna på morgonen innan ni sett varandra uppklädda till tårna för första gången. Myset med eventuella brudtärnor och bästa vänner, skålandet och skrattandet! Vi fotar när du får hjälp att knäppa klänningen eller när brudgummen glömt hur man knyter den där flugan. Oftast hinner vi dessutom smita iväg en stund och fota klänning och andra detaljer för sig självt, vilket brukar bli väldigt fint.

En vacker matta kan agera bakgrund och inbjudningar eller vigselprogram är toppen att ha med sig redan på morgonen så får de vara med på bild! Ju mer av era detaljer ni har med er ju bättre!

Här ovan är en serie med smygtittar från dagen då Lina och Johan gifte sig, de hade sina förberedelser hemma tillsammans med kidsen i deras lägenhet, personligt och väldigt väldigt mysigt!

Det är oftast en bra ide att se till att eventuella tärnor är ombytta först, då kan de sen hjälpa bruden med påklädning och samtidigt bli extra fina på bild;)

Vackra fönster brukar vara fantastiskt fint att fotografera en upphängd klänning i, ser ni inget självklart ställe behöver ni inte oroa er, vi hittar alltid någon tjusig plats att vara på:) Ett bra tips är att se över vilken galge den hänger på, är den fin att ha på bild, byt annars:)

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT