okt 28, 2013
Dayfotografi
6 kommentarer

Elin Kickéns hem på nätet!

Måste bara visa lite bilder från ett fiiinfint hem jag plåtade åt Västanhem förra veckan, det fick snabbt spridning i diverse sociala medier och på en massa häääärliga sidor som hos Pella Hedebys blogg Stilinspiration,  Design o Form, Trendenser och Husligheter, så himla kul!

Självklart vill även jag visa upp lite av bilderna från Elins ljuvliga inredning, snyggt va?:)

6 comments

PIAZZAN
Jan 01, 1970

Fint Plåtat också ! 🙂 / Pernilla

Becca
Jan 01, 1970

Åh, så fint! Där vill jag bo !

Linnea Lindh
Jan 01, 1970

Snyggt! Är himla förtjust i både Eames-stolarna och inredningsfotostilen med neddragna gultoner så att allt blir härligt svalt och grått. Blir nyfiken på vad du använder för utrustning när du fotar denna typ av bilder? Objektiv? Långt skärpedjup så stativ, blixt?

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej hej!

Oftast när jag fotar inredning kör jag med stativ och utan blixt, långa tider såklart.. Mest med mitt 50/1.2 eller min 24-70/2.8…
Undviker blixt när jag kan men de stora översikterna bland dessa bilder har en blixt slagen lite svagt i taket för att lätta upp lite då det var en ruskigt mörk dag…
Längtar till sommaren;)

Hoppas det var svar på dina funderingar:)

Linnea Ahti
Dec 12, 2013

Hej!

Detta är första gången jag klickar in på din blogg och jag sitter här med öppen mun och dreglar, helt ärligt. HERREGUD MIN SKAPARE VAD GRYM FANTASTISK PROFFS FOTOGRAF DU ÄR?!

Kan knappt andas alltså, helt otroliga bilder.
Helt fantastisk!
Ska lägga till din blogg i min hemskärm.

Mvh, Linnea från Malmö. 15 år!

Day Fotografi
Dec 18, 2013

Det var verkligen fint att höra, tusen tack!!!

LEAVE YOUR COMMENT