apr 22, 2021
Dayfotografi
0

Budoirfotografering för alla!

Här kommer lite bilder från en av våra absoluta favoritfotograferingar, boudoir är ju helt klart något av det roligaste som finns att fota, om ni frågar oss men saken är den att vi får många frågor från tjejer som inte riktigt vågar för att de känner att ”de inte ser så perfekta ut som ”alla andra”” som visas upp på såna här bilder.

Vi är av den starka åsikten att ALLA kan bli bra på bild (med rätt fotograf och rätt ljus dvs;)) men det är alltför sällan man får se kroppar som inte faller in exakt i mallen för hur man ”ska” se ut. Det är tröttsamt och vi vill hylla alla kroppar, långa som korta, små som stora, mörka som ljusa osv osv, för allt är okej och allt är vackert, punkt slut.

Därmed sökte vi efter lite modiga tjejer som gick utanför normen men ändå är stolta och coola och vackra, precis som det ska vara! Vi fick en massa svar och här är några av de ljuvliga vi hann föreviga denna gång.

Det vi vill säga med detta är- gå inte och tro att alla andra blir fina på bild utom just du, för då har du helt enkelt inte träffat rätt fotograf. Vi kan fota dig oavsett kroppsform för snygg som fasen kommer du vara på bild om vi får chansen att föreviga dig, det lovar vi!

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT