jan 28, 2015
Dayfotografi
4 kommentarer

Bröllopsfotografering utanför Stockholm

Hej hej!

Här kommer nåt lite extra härligt, eller det tycker iallafall jag, men kanske beror det mest på att detta är bröllopsbilder från ett alldeles särskilt brudpar!
Angelica lärde jag känns för länge sen, när vi båda pluggade till fotograf på en skola utanför Nässjö, världens ände om ni vet vart det ligger?;)
Iallafall så fann vi varann rätt snabbt och bodde tillsammans där, hon var den där coola tjejen med dreadlocks och massa spännande historier att berätta varje kväll. Efter nåt år där flyttade vi vidare till fotoskolan i Gamleby där vi fortsatte bo ihop. Minns att vi hade en galen granne, skrämmande typ som skrek på oss jämt, men nog om det…
I vilket fall har vi varit ifrån varann länge sedan dess men hon är en sån person som alltid kommer finnas nära mitt hjärta, vi har delat mycket ihop, mycket skit och mycket härligt och jag är så galet glad att jag fick vara gäst på deras bröllop, och även hålla i kameran:)
Men nog om bruden, hennes man nu då, Kristoffer, så jäkla snygg. Och rolig och stabil liksom, en klippa! De driver dessutom ett företag ihop som ni borde kolla in, Kwag!

Bröllopet var så fint för övrigt, höst i luften, tältet vigseln skedde under är sytt av Ankis syster Vea och likaså den underbara klänningen! Christoffers kläder kommer från Asos.
Nog pladdrat, här kommer ett gäng bilder att frossa i, lite rörigt kanske då jag ju även var gäst och en av de som lipade mest under vigseln, men jag hoppas ni hittar nåt ni gillar:)

Största pussen till vackra brudparet och lilleman!

 

4 comments

Sofie
Jan 01, 1970

Underbart! Fantastiskt! Du lyckas ju jämt 🙂

becca
Jan 01, 1970

Ja, galet fint som vanligt ! 😀

Fia
Jan 01, 1970

Underbara bilder!
Får jag fråga om ett tips- vad har ni för inställningar när ett par rör sig, promenerar eller dansar..har så svårt att hitta fokus…
Ska man använda one shot, al servo eller al focus?
Sen en snabb slutartid såklart…men tycker ändå det är svårt att få ti det i rörelse…tips?

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej!

Ja det är en bra fråga, och olika i olika fall men när det gäller bröllop kör vi alltid one shot… Tror jag, hahahaha, måste kolla vad det står på kameran men jag är rätt säker.
De andra funkar bättre om man fotar tex sport eller nån som går snabbt mot dig..
Mycket hänger dock på optiken, vissa objektiv är ruskigt långsamma att fokusera och då kan det vara svårt medans vissa klarar att fokusera trots dåligt ljus:)
Lycka till!!:)

LEAVE YOUR COMMENT