jan 10, 2014
Dayfotografi
1 kommentar

Bröllopsfotografering i Smålands urskogar..

Hej hej!

Idag är det dags att visa upp lite bilder från ett bröllop som ligger mig varmt om hjärtat, djupt inne i Småland bor Lotta & Joakim i ett stort grått hus, mittemot dem har de kyrkan som de skulle vigas i.
I deras härliga trädgård hängde färgglada vimplar överallt och när jag kom dit låg knippor med färgstarka rönnbär överallt. Någon grejade i köket, en vacker man med flätat skägg satt och slöjdade utanför.
Lotta skulle precis klä på sig sin ljuvliga vintageklänning och Joakim drog på sig kostymen i ett annat rum.
Jag har fotat dessa två flera gånger nu och jag visste att det skulle bli ett sånt där alldeles hjärtevärmande och annorlunda bröllop på många sätt, missförstå mig inte, jag älskar stora glittrande kalas också, men lika mycket älskar jag dessa lite mindre bröllopen då man samlas i den pyntade trädgården, firar och äter tårta med egenplockade rönnbär på:)
Det är svårt att sammanfatta den här dagen i ord, bättre att ni kikar på bilderna, avslutar med porträtten som vi tog i slutet av dagen, då solen stod precis sådär lågt som vi hoppades på…

Må så gott!

Sara

 

1 comment

Becca
Jan 01, 1970

Underbart!

LEAVE YOUR COMMENT