jan 12, 2015
Dayfotografi
2 kommentarer

Bröllopsfotografering i ett kyligt Stockholm!

Hej hej!

För någon månad sedan var den Ann-Christine och Jonas tur att gifta sig och vi reste dit för att föreviga deras dag!
Det var ett litet intimt bröllop, få gäster och så mycket kärlek, Jonas och Anki är onekligen ett spännande par, vi är så himla glada att vi fick vara med på deras dag, så många asgarv och så mycket nya fina ställen fick vi se!

Vi började på hotell Lydmar mitt i stockholm, detta vackra hotell! Anki sminkades och klädde på sig sin vackra klänning från Zetterberg Couture, sina coola Louboutin skor och Jonas anslöt senare med brudbukett och vi gav oss ut på stan:)

Det var kyligt och härligt, vinden bjöd på friska fläktar som gav ljuvlig rörelse i Ankis kjol till vår lycka!

Efter porträttfotografering och vigsel tog vi en tur till en gammal biosalong, faktiskt exakt den salong där självaste Ingmar Bergman suttit många gånger, Jonas är minst sagt en bioentusiast så självklart vi lite porträtt där! Efter det var det dags för fördrink på en bar och direkt efter det blev det 10-rättersmiddag på Studio Franzén, vilket ställe!Det var öppet enbart för detta sällskap och tre kockar jobbade så svetten lackade inne i köket, sjukt härligt ställe!

Här kommer lite bilder från dagen!

2 comments

ellinor.
Jan 01, 1970

Så himla kul att få se resultatet då jag har varit väldigt nyfiken och lika grymma som vanligt! 😀 Hoppas ni mår bra. Tänkte komma och hälsa på er snart. Ha de bäst! 🙂

becca
Jan 01, 1970

Förbaskat snyggt ! Bra jobbat!! 😀

LEAVE YOUR COMMENT