jan 23, 2013
Dayfotografi
12 kommentarer

Bröllopsfotografering i ett fruset Göteborg!

Hej hej!

Man kan tycka att det är dags att blogga lite nu, var ju minst sagt ett tag sen sist… Finns ju fortfarande en hel hög med tjusiga sommarbröllop jag vill visa er, men först ut är ett av vinterns härligheter…
Henrik & rebecka gifte sig i ett vackert, snöigt och fullkomligt iskallt Göteborg. Jag ska iof inte klaga, jag pulsade runt där i kängor och tjock jacka samtidigt som Rebecka tappert stegade fram i glittriga bröllopsskor medans Henrik försökte pricka henne med snöbollar;)

Och vilket par dom är de där två, var lite lätt lyrisk på vägen hem då det var så himla fint att se dem tillsammans. Henrik som liksom inte kunde låta bli att klappa så fint på henne hela tiden, mer sånt åt folket!

Här kommer ett hopkok av bilder från dagen, vigsel och kalas får vi ta en annan dag för nu ska jag bege mig hemåt och sova, minsann..

Må så gott så hoppas jag att det inte dröjer så lång tid tills nästa gång!

Och glöm inte att kommentera om ni gillar nåt, hon här behöver lite pepp ibland;)

 

 

12 comments

Piazzan
Jan 01, 1970

så vackert ( och vad ni måste frusit !!! ) …posthotellet och trädgårdsföreningen ser jag.

Anneli - A'la Foto
Jan 01, 1970

ÅH vad roligt att se lite nytt här! Superfina bilder och modig brud!

Camilla
Jan 01, 1970

Välkommen tillbaks, har saknat dig 😉 Urtjusiga bilder….som vanligt, och som sagt var- en modig brud 🙂

Lena
Jan 01, 1970

Shit va du är bra Sarah. Grymt!

Lina Arvidsson
Jan 01, 1970

You rock as always gumman!:) Puss!!

Helena
Jan 01, 1970

Några av de vackraste bröllopsbilder jag sett.
Och jag är sååå kritisk, ska du veta!
Heja!

Malin Weinert
Jan 01, 1970

Hej!
Välkommen tillbaka!
Jag tyckte speciellt mycket om två bilder idag även om de alla var fina (såklart!). Mina favoriter var den med ringen där klänningen är suddig i bakgrunden och sen den strax under där de går i snön o bruden tittar på sin man. Underbara!

Fotograf Linda-Pauline
Jan 01, 1970

Jättevackert!

Erik
Jan 01, 1970

Bra jobbat!

Erik
Jan 01, 1970

Bra jobbat!!

Vinterbröllop i ett fruset Göteborg! » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop
Jan 01, 1970

[…] Klicka på bilden för att se fler bilder på min blogg.. […]

Rebecca
Jan 01, 1970

Gud så vackert! Du är så duktig !

LEAVE YOUR COMMENT