jul 17, 2010
Dayfotografi
1 kommentar

Bröllop på Aranäs gård

Vilket väder! Och vilken dag! Ibland blir det riktigt jobbigt när regnet envist öser ner, även om det betyder tur på bröllopsdagen;)
Men idag blev det inte alltför lurigt trots att vädergudarna inte riktigt var på vår sida, kan man vara inomhus och fotografera på ett ställe som Aranäs gård, har man inget att oroa sig för, otroligt vackert ställe!

Här kommer några smakprov från dagens bröllop, dock anonyma då jag som vanligt glömde fråga brudparet om de vågar visa upp sig på bloggen eller inte, men förhoppningsvis kommer fortsättningen under veckan;)

1 comment

Sticker till Öckerö! » Day Fotografi
Jan 01, 1970

[…] Åh, sitter på kontoret och väntar på att lämna stan, åker till Öckerö och Björkö för att fota bröllop mellan Alexa och Daniel! Ser verkligen fram emot det och hoppas komma hem med en massa härliga bilder att visa er! Tänkte egentligen bara skriva ett hej, är här utan min hårddisk vilket innebär att jag inte heller har några nya bilder att visa upp;) Dock får ni se en från Monika och Nicklas fina dag, har fler bilder att blogga från deras bröllop- men som vanligt lider jag av svår tidsbrist;) Här kommer iallafall en gobit! Lite fler bilder hittar ni här! […]

LEAVE YOUR COMMENT