apr 17, 2011
Dayfotografi
16 kommentarer

Bland hattar, fjädrar och spets

Ja, här är Emelie, jag tänker inte skriva så mycket utan förhoppningsvis låta bilderna tala sitt eget språk. Är otroligt nöjd och glad över dessa bilder, är duktig på att vara ruskigt hård mot mig själv, men idag ska jag vara lite snäll tror jag. Emelie har något magiskt över sig, i blicken, det kan bara bli bra…

16 comments

Camilla
Apr 17, 2011

Snygga!! Kör du helt med naturligt ljus,ingen blixt alls?

Day Fotografi
Apr 17, 2011

Tack! 🙂
Japp, helt naturligt ljus, försöker undvika blixtar så mycket jag kan. Vi har en dagsljusstudio med flera bautafönster som ger ett perfekt ljus när solen är där den ska;)

Jennifer Beitchman
Apr 17, 2011

I love how soft and ethereal your pictures always are, Sara!

Day Fotografi
Apr 17, 2011

Thank you Jennifer! Sweet as always:)

Kenneth Larsson
Apr 17, 2011

Snyggt! Jag gillar verkligen dina bilder!

Ha en fin dag! 🙂

Day Fotografi
Apr 17, 2011

Tack Kenneth!! Och tackdetsamma du:)

En fin dag till dig med!

Katarina Wanselius
Apr 17, 2011

UNDERBARA bilder! Såg du att Katrin Bååth bloggat om dig tidigare i veckan?! Perfekt timing till en så perfekt bildserie! Det blev ju ingen lunch förra veckan men kanske en denna?! Hörs!

Lina Arvidsson
Apr 17, 2011

Känner igen den där självkritiska biten..;) men förhoppningsvis gör det att man alltid strävar efter att bli bättre?! Min favorit i denna serie är absolut bilden med den rosa hatten:) kram

Odd brown bird
Apr 18, 2011

Å jäklar va snyggt! Ljuset är helt magiskt och du verkar ha förmågan att få modellen att slappna av, sånt syns direkt. Braaavo!

Sonja Dahlgren Fotografi
Apr 18, 2011

SÅ snyyyyyggt! Fantastiskt duktig är du!

Hanna
Apr 18, 2011

Riktigt snyggt! Snygg tjej och snygga bilder, perfekt!

Louise
Apr 18, 2011

Åhhh va fina! Jag älskar hur du får till ljuset och de klara färgerna. Perfekt!

Åsa
Jan 01, 1970

Hej! Fick tips att kolla in din sida av Marie Gustafsson (tror jag hon heter… hennes Clara spelar i samma fotbollslag som min dotter). Jag har pluggat/pluggar foto (Fotografisk bild , Digitalbildbehandling samt Fotografi och visuell kommunikation nere på HLK här i JKPG). Jag nämnde att jag fotograferar en del (blivit mest barn och några bröllop) och fick då tipset att ta en titt på dina bilder. De är verkligen inspirerande, vackra och snygga! Har funderingar på att starta eget, men vet samtidigt att det är tufft. Så än så länge kör jag på ”hobbynivå”, kör dessutom en hel del analogt mellanformat, vilket jag älskar! Att få stå och slabba, uppleva det magiska när filmen är färdigframkallad, eller när bilden växer fram. Långsamt, men rogivande!
Ville bara säga att dina bilder är såå fina! Kommer säkerligen att gå in på din blogg igen för att hämta inspiration!
/Åsa Levander

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Hej!!
tack snälla för berömmet, vad glad jag blir!:)
Har du nån blogg att visa upp tro? Vore kul att se! Klart jobbet kan vara tufft men jag kan verkligen inte tänka mig ett jobb som kunde göra mig lyckligare varje dag:)
Känner precis igen känslan med kemislabbandet och framförallt att jobba med film, fortsätt med det!:)

Åsa
Jan 01, 1970

Hej! Jag har en hemsida som jag med trevande försök nyss blev färdig med. Det är en gratis version och jag känner att den inte är som min ”drömsida” skulle se ut. Mest har jag skapat den för att vänner och bekanta som är intresserade av hurdana bilder jag tar, ska få ta del av det. Tilläggas skall att jag är relativt ny inom det digitala… Och att skapa hemsidor är något helt nytt för mig. Kika gärna in.

Day Fotografi
Jan 01, 1970

Nu har jag kikat och hittat en massa jättehärliga bilder! Speciellt barnbilderna, jättefina!!
Du får hojta till om det kommer upp nytt!:) kul!

LEAVE YOUR COMMENT

tolv − sju =