jan 02, 2010
Dayfotografi
1 kommentar

Bara för min egen skull…

Ja, äntligen! Idag fick jag med mig tjusiga Sofia ut i snön, och plåtade- baaara för mig alldeles egen skull (och liiite för sofia också kanske- även om hon mest plågades;-)! Det var såklart alldeles för kallt för så lite kläder, men Fia stod ut alldeles lagom länge och det var så roligt och så länge sen jag fotograferade enbart för att inspirationen fanns där…

Tyvärr sitter jag vid fel dator ända tills imorrn(!), men två bilder vågar jag visa trots eventuella färgstick hit och dit…

1 comment

Diana Westöö
Jan 01, 1970

Hej Sara!
Jag vet inte om jag lämnat någon kommentar tidigare (troligtvis har små barnahänder ryckt i mig innan jag fått tid till det), jag har kikat in ett par gånger, njutit och inspirerats av ditt vackra bildspråk! Jag tycker väldigt mycket om ditt sätt att hitta rätt känsla för bilderna i redigeringsarbetet, resultatet blir perfekt varje gång! Att få skåda dessa vackra barn, människor, natur och inredningsdetaljer genom dina ögon är underbart!

Jag minns inte hur jag hittade hit första gången, men sedan dess har jag sparat dig i min rss-läsare.

Kramar/D

LEAVE YOUR COMMENT

10 − tre =