aug 29, 2015
Dayfotografi
1 kommentar

Babyfotografering i Studion

Morrn!

Idag väntar bröllopsfotografering för Mia, själv tänkte jag köra lite kräftskiva, gillar den uppdelningen, rättvist på nåt sätt;) Nu ääälskar hon iof att fota bröllop, så hon klagar inte, haha..
Högsäsongen är minst sagt igång, så sa vi visserligen förra året också när vi kom tillbaka från semestern o den där högsäsongen tog liksom aldrig slut utan fortsatte fram till jul, får se om det blir samma sak i år:)
Vi varvar barn och bröllop med väldigt mycket företagsjobb, både via byråer och direktkunder, blandningen är fantastisk!
Denna vecka har vi bland mycket annat haft ett gäng barn på besök i studion, vi har fotat med NY collective för Rapid som tillverkar hejdlöst massa olika häftapparater, spikpistoler och liknande, riktigt roligt jobb! Vi har även hunnit med att fota Hildur Blad ihop med FlodinFernström, mer om det snart! Västanhem har full rulle de med, och därmed har vi ännu mer att göra, senast igår fotade vi en sjukt fin lägenhet i Huskvarna, trägolv och massa fina detaljer, håll koll om ni vill flytta ditåt;)
Nästa vecka kör vi några härliga dagar ihop med NY collective igen för Anza, en av mina favoritkunder helt klart! Johanna Pilfalk stylar som vanligt och jag gissar på en massa härligheter. Det blir även en sväng till Norrgavel samt företagsporträtt och interiörfotografering osv osv, ni hör ju själva, blandningen är fantastisk!

Nåväl, nu har jag brett ut mig och skrutit så det räcker för en månad, men det kan man väl få göra ibland, är så himla glad att jag och Mia har möjlighet att göra denna resa ihop, jisses vad vi sliter i perioder men lika mycket som vi jobbar, lika mycket roligt kan vi unna oss då och då också…

Iallafall, här nedan kommer det bilder på en liten gullig en fotad för ett par veckor sen, hans mamma och pappa är lika gulliga dom förstår ni, deras bröllop förevigade vi för några år sen, kika här!
Här kommer lite bilder på den nyaste familjemedlemmen, en så härlig liten en, bra gener där, det ser man ju!;)

Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg3Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg4Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg5Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg6Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg7Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg10Dayfotografi_barnfotografering_studiojkpg9

1 comment

Daniel Molin
Jan 01, 1970

Vilka otroligt fina och gulliga bilder:)

LEAVE YOUR COMMENT