mar 18, 2019
Dayfotografi
0

Babyerbjudande i Jönköping!

Hej på er!

Idag tänkte vi visa några favoritbilder från de senaste veckorna i studion, vi har mest plåtat inomhus då det varit så ruggigt väder ute, men oj vad vi längtar ut också!

Nu har äntligen vårt populära babyerbjudande skickats ut till en väldans massa föräldrar runt om i Jönköping, har ni inte fått hem något fungerar det självklart lika bra att maila oss och boka den vägen. Erbjudandet gäller för barn under 1 år, kostar 750:- och en print på 18×24 cm ingår. (ordinarie pris för fotograferingen är 1500:-)

Självklart är föräldrar och syskon hjärtligt välkomna att vara med!

Här nedan har ni några av de godingar som redan bokat detta erbjudande, det går för det mesta till så att hela goa familjen kommer till studion, alla får säga hej o byta om till de kläder man vill ha på sig under fotograferingen, om man inte redan är ombytt:)

Mia börjar oftast med de minsta som får hoppa upp i vår fluffiga säng, det busas o stojas, kastas bajskorvar i plast o då o då dyker giraffen Bosse upp som är en riktig tok, han brukar bli poppis.

Efter ett tag får föräldrarna komma in bakom skynket och vara med på lite familjebilder, innan den minsta tröttnar;)

Vi anpassar fotograferingen efter er, humör och ålder på barnen och det brukar bli en väldigt rolig (och svettig) stund tillsammans, vissa små är på strålande humör hela tiden o vissa är arga som bin, men härliga bilder blir det i princip alltid ändå, vi lovar! Skulle det mot förmodan vara tvärstopp bokar vi självklart om er till ett senare tillfälle och försöker igen.

Mia tipsar gärna om kläder och platser att fota på om ni inte vill vara i studion, möjligheterna är oändliga!:)

Välkomna!

 

0 comments

LEAVE YOUR COMMENT