sep 24, 2016
Dayfotografi
2 kommentarer

Babyerbjudande hos Dayfotografi

Ja, vi erkänner. Vi har varit lite dåliga på att blogga. Men nu så. Skärpning ; ) Vi har fullt ös i studion, en massa härliga familjer och barn!

Vi har många som frågar efter vårt Babyerbjudande. Och jajamensan, det har vi. Alltid. Året om. Så ni som har kids som är under ett år kan ta del av vårt fina erbjudande.

Ni får en fotografering till halva priset samt så ingår det en 18x24cm print. Fint va? Kika på erbjudandet längre ned. : )

Här är bedårande Leonie.

056-dayfotografi_babyerbjudande_leonie057-dayfotografi_babyerbjudande_leonie058-dayfotografi_babyerbjudande_leonie059-dayfotografi_babyerbjudande_leonie060-dayfotografi_babyerbjudande_leonie061-dayfotografi_babyerbjudande_leonie062-dayfotografi_babyerbjudande_leonie063-dayfotografi_babyerbjudande_leonie064-dayfotografi_babyerbjudande_leonie065-dayfotografi_babyerbjudande_leonieBabyerbjudande_jonkoping_blogg

2 comments

Charlotta Hedbjörk
Nov 22, 2016

Hej!
Jag undrar vad ni tar för pris om man vill ha mer än 1 bild som ingår i barnerbjudandet? (Det för 750:-)
Och så undrar jag hur det ligger tid med tider nu innan jul? Då vi tänkte ge bort foto som julklapp. Vi har även en hund som hade varit skoj att fota vår son tillsammans med. Är detta något som går att göra?
Många frågor?,
Tack på förhand!
Hälsningar Charlotta

Matilda Adolfsson
Nov 24, 2016

Hej!
Har en 14 månders tös som vi skulle vilja fotografera.vad tar du för det och är det väntetid? Ev vill jag ta porträttbilder på mig (mamman☺️) då jag jobbar som sångerska enellanåt och ev ska starta företag, har du något prisförslag för det också? Med vänlig hälsning, Matilda

LEAVE YOUR COMMENT